Sammen med Gastech-Energi sælger og installerer vi luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper.

Gastech-Energi sælger og servicerer miljørigtig varme til private boliger. De tilbyder varmepumper, der kan levere helt fossilfri opvarmning. Gastech-Energi er med 70.000 servicekunder i dag den største servicevirksomhed for private i Danmark inden for miljørigtige varmeinstallationer. Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Thermo Group.

Gastech Energi - logo

Luft til vand-varmepumpe

Hos Stenun Smedeservice lægger vi vægt på kvalitet og produkter, som vi kan stå inde for. Derfor er Gastech-Energis kvalitetsprodukter fra CTC og ELCO meget brugte hos os.
CTC EcoAir 600M er en kvalitetsvarmepumpe med højeste energiklasse på A+++. Varmepumpen har et ekstremt lavt lydniveau ned til 51 dB, producerer vand, som er op til 65 grader varmt, og har en høj årsvirkningsgrad på 4,9.
ELCO tilbyder tyske kvalitetsprodukter. Den nye ELCO Aeroptop Mono er i energiklassen A++, hvilket betyder høj energieffektivitet og ydelse ved lave udetemperaturer. Varmepumpen har en høj årsvirkningsgrad på 4,9 og kan producere varme ned til -20 grader.

Jordvarmepumper

Gastech-Energi tilbyder nogle af markedets bedste jordvarmepumper fra CTC. CTC har over 30 års erfaring med varmepumper og producerer af højeste kvalitet. CTC EcoHeat 406-412 er yderst velegnet til villaer og mindre ejendomme. Den har et rekordhøjt COP, støjsvag drift og blødstartfunktion. Udover nem betjening med 4,3” touchscreen, er det også muligt med internetovervågning og SMS-styring.

Serviceaftaler

Når du køber en varmepumpe fra ELCO eller CTC hos Gastech-Energi, kan du købe en 2-årig Total Tryghed-serviceaftale med. Med en Total Tryghed-serviceaftale er du totalsikret imod uforudsete udgifter til driften af din varmepumpe i op til 15 år. Læs mere om deres serviceaftaler på deres hjemmeside.

​Læs mere om Gastech-Energi på deres hjemmeside.