Varmepumper

Vi har igennem årene opsat mange varmepumper, hvor forholdene favoriserer denne løsning.

Denne løsning kræver ingen drift. Varmepumpen passer sig selv. Flere og flere kunder vælger denne løsning i dag og der er både mulighed for at sætte små anlæg op samt større kaskade anlægsløsninger/hybridløsning, eksempelvis 3 x 20 kw suppleret med olie- eller pillefyr.

P.t. er der rimelige tilskud til varmepumper, idet energitilskuddet til el-løsninger i opvarmning af boliger prioriteres højt af staten.

Link til 2120 https://youtu.be/gyh1siJQU5s 

For at en varmepumpe kører optimalt er det vigtigt:

- at radiatorer eller gulvvarme har de rigtige ventiler og dermed et optimalt flow.

- at reguleringen af varmepumpen stilles korrekt.

Vores primære leverandører af varmepumper er Gastech-Energi og Vølund Varmeteknik, der leverer landets bedste varmepumper.

For at læse mere om Gastech-Energi og Vølund varmepumper anbefaler vi at besøge deres hjemmesider:

www.gastech.dk 

www.volundvt.dk

For at se mere af, hvad vi laver indenfor dette område, kig venligst under vores galleri eller tag kontakt til os på mail eller telefon.

Jordvarme​

De steder, vi anbefaler at installere jordvarmeanlæg, skal jordens beskaffenhed være god, ellers er det ikke rentabelt med denne løsning, idet tilbagebetalingstiden bliver for stor i forhold til investeringen.

​I det tilfælde jorden er for dårlig, anbefaler vi Luft/vand varmepumpe.

Om os​

Vi sætter en ære i at lave et godt og solidt håndværk og kan med mange års erfaring tage hånd om et væld af forskelligartede arbejdsområder.

CVR: 29783802