Jordvarme

En jordvarmepumpe er en miljøvenlig og effektiv opvarmningskilde. En jordvarmepumpe bruger jordens naturlige varme og overfører denne varme til boligens varmeanlæg. Uanset årstiden er der altid varme i jorden cirka en meter under jordoverfladen. Varmepumpen holder typisk 20 år, og jordslangerne holder typisk 50 år.

En jordvarmepumpe er optimal for dig, hvis du:

  • Vil have en varmekilde med en lang levetid.
  • Vil have en stabil driftsøkonomi
  • Vil spare penge på opvarmning
  • Har en stor have med plads til jordslangerne


Vores primære leverandør af jordvarmepumper er Gastech-Energi, der leverer kvalitetsprodukter fra CTC.

Hvis du vil læse mere om Gastech-Energi, henviser vi til vores side om dem og deres hjemmeside.

CTC GSi-12-16

CTC GSi 12-16 er en serie af inverterstyrede jordvarmepumper fra svenske CTC. Med inverter teknologien kan varmepumpens kompressor automatisk tilpasse sig til husets varmebehov. Jordvarmepumpen består af to modeller, GSi-12 og GSi-16. GSi-12 består af en modulerende effekt på 2,5-12 kW, og GSi-16 har en modulerende effekt på 4-16 kW. Hermed har denne varmepumpe det bredeste effektområde på markedet. Dette brede effektområde sikrer, at varmepumpen altid vil kunne dække dit skiftende varmebehov.​ ​ Der er mulighed for Total Tryghed-serviceaftale i op til 15 år ved køb af denne jordvarmepumpe hos Gastech-Energi. 

På billedet: ​jordvarmepumpe med tilhørende jordvarmeslanger

Om os​

Vi sætter en ære i at lave et godt og solidt håndværk og kan med mange års erfaring tage hånd om et væld af forskelligartede arbejdsområder.

CVR: 29783802