Profil​

Stenum Smedeservice ApS er en kvalitetsbevidst virksomhed, som til daglig drives af Michael Andreasen. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og har lige siden hjulpet en lang række forskellige privatpersoner, virksomheder og landbrug i en stor del af Brønderslev og omegn.

Særligt har vi hos Stenum Smedeservice ApS varetaget mange opgaver indenfor landbrug, hvilket er en af vores største kernekompetencer.

Vores virksomhedsstrategi bygger på nogle værdier:

  • ​Fokus på kundens behov
  • Rådgivning Før-Under-Efter forløbet
  • Altid se opgaven som en helhed

Disse fokusområder ynder vi at yde kunden i alle aspekter.

Smedevirksomhed med stor vægt på kvalitet

Hos Stenum Smedeservice ApS lægger vi stor vægt på at sikre, at alt arbejde udføres indenfor de aftalte rammer og til den aftalte tid. Vi benytter, i forbindelse med enhver type af arbejdsopgave, os udelukkende af de bedste materialer og maskiner, så du derved altid er sikret det absolut bedste resultat.

Herudover yder vi naturligvis også professionel og kyndig rådgivning omkring valg af løsning, så du får valgt den rette løsning fra start af.

Vil du gerne vide mere, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at ringe os op på tlf. 98 83 80 55 / 24 20 47 78

Om os​

Vi sætter en ære i at lave et godt og solidt håndværk og kan med mange års erfaring tage hånd om et væld af forskelligartede arbejdsområder.

CVR: 29783802