En luft til vand-varmepumpe er en moderne og højeffektiv varmekilde. Varmepumpen udnytter den varme, som allerede findes i luften. Dette sikrer en lav varmeregning og stabil varme året rundt. En varmepumpe kræver minimal vedligeholdelse, og den er derfor perfekt til dem, som ønsker en nem varmekilde. Hos Stenum Smedeservice har vi igennem årene opsat mange luft til vand-varmepumper, hvor forholdene favoriserer denne løsning.

​Dette kunne f.eks. være:

  • Sommerhuse
  • Parcelhuse med god isolering
  • Supplement til solceller/solvarme eller lign.

Vores primære leverandør af varmepumper er Gastech-Energi, der leverer kvalitetsprodukter fra tyske ELCO og svenske CTC.

​Hvis du vil læse mere om Gastech-Energi, henviser vi til vores side om dem og deres hjemmeside.

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M er en af vores højeffektiv varmepumper med automatisk afrimning som gør at man reducerer afrimningscyklusserne til et minimum. Som standard er denne varmepumpe forsynet med en opvarmet kondensbakke. CTC ECOAir 600M, model 610M-622M, er en serie af støjsvage varmepumper med et lydniveau ned til 51 dB. Der er mulighed for Total Tryghed-serviceaftale i op til 15 år ved køb af denne varmepumpe hos Gastech-Energi.

ELCO Aeroptop Mono​

ELCO tilbyder tyske kvalitetsprodukter. ELCO Aerotop Mono er en ny varmepumpe i sin klasse med en energimærkning på A++. Varmepumpen består af 3 modeller med en varmeeffekt fra 4 kW til 11 kW. Alle modeller kombineres med den kompakte indedel med indbygget varmtvandsbeholder. Der er mulighed for Total Tryghed-serviceaftale i op til 10 år ved køb af denne varmepumpe hos Gastech-Energi.