Intelligent varme:

Tiden i dag kalder på, at vi i langt højere grad tænker grønt og bæredygtigt. Både politisk og med den uforudsigelighed vi oplever i vores verden er vi nødsaget til at få større bevidsthed omkring, hvordan vi forbruger den energi, vi har til rådighed.

I Stenum Smedeservice har vi i mange år arbejdet på at energioptimere varmesystemer inden for private husstande, landbrug og erhverv.

Og vi har i dag stor erfaring indenfor dette område.

Vigtigheden i at optimere hele varmesystemet, når man som forbruger vælger en grøn omstilling er essentiel for det du sparer af energi og penge på lang sigt.

Når vi opsætter en ny varmepumpe gennemgår vi hele husstandens varmesystem og kommer med et forslag til den energioptimering af hele systemet, som vil være bæredygtigt på længere sigt.

Ved opsætning af ny varmepumpe er det vigtigt for os, at kunden kan følge med i hvor effektivt systemet kører i det daglige og derfor medfølger der altid en energimåler, når i handler med os. Med den kan kunden løbende følge med i, hvor meget energi/strøm varmepumpen ligger ind i bygningen.

Den måleenhed vi opererer med, når vi læser energimålerens tal kaldes SCOP-værdi og den fortæller om i hvor høj grad varmepumpen udnytter den energi som føres ind i pumpen.

SCOP-værdien vil for os typisk ligge på omkring 3,5 til 4,2, når den nye varmepumpe tages i drift. Det vil sige at en kw strøm udnyttes fra 3,5 til 4,2 gange i varmepumpen. På sigt sparer kunden mange penge på denne optimering.

Det er muligt at tage den investering det er nødvendigt at foretage for at opnå et optimeret system og regne ud, hvornår systemet har betalt sig selv hjem i den besparelse man opnår på sigt.

Hvor mange år tager det at betale investeringen tilbage i besparelse?

Dette er for os intelligent varmeløsning og heri har vi mange års erfaring.

Intelligent vand:

Vi har mange års erfaring i at takle vandproblematikker specielt indenfor landbruget. Og at finde smarte og bæredygtige løsninger for det enkelte brug.

Der er i dag stort fokus på kvaliteten af det vand til modtager og vi har stor erfaring i at undersøge kvaliteten af vandet og få løst eventuelle usunde forsyninger på en enkel og smart måde.