Jeg hedder Michael og sammen med min kone Birgitte driver vi Stenum Smedeservice. Jeg har mange års erfaring indenfor varmeoptimering både indenfor private kunder som ved erhverv og landbrug og det er blevet min passion gennem årene. Dette betyder, at jeg idag besidder en stor viden indenfor området. Jeg er VE-certificeret i varmepumper og solvarme og har løst rigtig mange problematiske varmeopgaver gennem årene.

Jeg har altid haft bæredygtighed som en vigtig faktor i det arbejde jeg laver. Det er nemt nok at sætte en varmepumpe op og koble den på et eksisterende varmesystem, men har du ikke som fagmand interesse i at opnå et så bæredygtigt resultat som muligt, kan det rent faktisk komme til at koste mange penge for kunden hvert år i varmeforbrug.

Derfor bruger jeg også tid på at finde den helt rigtige løsning for den enkelte kunde, hvor det årlige varmeforbrug bliver lavest muligt. Sommetider kan det betale sig at lave en hybridløsning hvor forskellige varmekilder arbejder sammen, f.eks. fastbrændselsfyr og varmepumpe.

​Herudover er jeg uddannet landbrugs- og bygningssmed og har årligt mange smedeopgaver. Jeg laver dagligt mange "gode løsninger" i jern når jeg f.eks. har opgaver, hvor en hylde eller lignende ville færdiggøre opgaven på den helt rigtige måde for kunden.

​Jeg har også gennem årene arbejdet meget med vandproblematikker og her er jeg også stærk i optimale løsninger specielt indenfor landbrug og erhverv.

Min kone Birgitte varetager alt det administrative og er ofte med som medhjælp på større opgaver. Hun tager ikke så meget i timen, som jeg gør og der kan være meget oprydnings- og håndlangeropgaver som gør,at jeg hurtigt og effektivt kan koncentrere mig om den faglige del.